Pomoże ktoś ? Nie mogę włączyc launchera.

Masz pytanie? Zadaj je tutaj.

Postautor: MrFireexPL » 08 sty 2017, 18:37

Kiedy włączam launcher wyskakuje takie coś http://wrzucaj.net/image/yOJvv i nie wiem co zrobic.

MrFireexPL  

 
Posty: 4
Rejestracja: 08 sty 2017, 18:29



Postautor: livieh » 08 sty 2017, 18:41

Napisane wyraźnie, że nie masz internetu :D Sprawdź czy wszystko dobrze chodzi, znaczy internet ;) Wiem, że do napisania postu też potrzebujesz internetu, ale czasem tak bywa. Już widziałam u kogoś taką sytuację, ale szczerze mówiąc nie wiem co z tym zrobić. Ale internet chodzi czasem lepiej, czasem gorzej, więc lepiej się upewnić.
Helper od 19.08.2016 do 2.11.2016
Mod od 2.11.2016
Liderka sali BF Pałac Walk od 11.12.2016

livieh  

Awatar użytkownika
 
Posty: 115
Rejestracja: 06 cze 2016, 19:10
Lokalizacja: Trójmiasto



Postautor: MrFireexPL » 08 sty 2017, 19:12

Ogólnie to nawet nie tworzy mi się folder .pixelmon i nwm czy nie spróbować, czy działałoby gdyby np.ktoś wysłał mi ten folder.

MrFireexPL  

 
Posty: 4
Rejestracja: 08 sty 2017, 18:29



Postautor: BorSukGC » 09 sty 2017, 02:29

Możesz spróbować odpalić to z wyłączonym antywirusem, a nawet zaporą jeśli pierwsze nie pomoże.

Jeśli powyższe rady nic nie dadzą, to jeszcze może spróbuj uruchomić jako administrator.
Obrazek

BorSukGC  

Awatar użytkownika
 
Posty: 382
Rejestracja: 14 kwie 2014, 15:33



Postautor: MrFireexPL » 11 sty 2017, 15:04

Spróbowałem ,ale to niestety nic nie daje :(

MrFireexPL  

 
Posty: 4
Rejestracja: 08 sty 2017, 18:29



Postautor: BorSukGC » 11 sty 2017, 16:13

Rozumiem, że wcześniej nie grałeś na serwerze i nie masz nigdzie żadnego folderu z pixami?
Był przypadek, że ktoś posiadał ten folder w koszu i ten błąd się także pojawiał, a po usunięciu było okej.

Jeśli nadal chcesz, to mogę Ci wysłać swój folder i sprawdzisz czy zadziała, a jeśli to nic nie da, to się pomyśli dalej.

@Edit Wysłałem Ci na prywatną wiadomość gdybyś chciał.
Obrazek

BorSukGC  

Awatar użytkownika
 
Posty: 382
Rejestracja: 14 kwie 2014, 15:33



Postautor: MrFireexPL » 02 lut 2017, 12:49

Niestety nie działa ;(

MrFireexPL  

 
Posty: 4
Rejestracja: 08 sty 2017, 18:29



Postautor: SQUR » 03 lut 2017, 23:32

Podaj jaki masz internet(prędkość oraz rodzaj ip czy dynamiczne czy statyczne) oraz dostawce. Przy okazji wejdź w cmd i sprawdź jak wygląda połączenie komendą ping(np.ping 8.8.8.8)[ip google].

Sprawdź również czy na liście Zapory systemu Windows jest zaznaczona Java.[Panel sterowania>>Zapora systemu Windows>>Zezwalaj aplikacji lub funkcji na dostęp przez Zapore systemu Windows].

Jak żadna opcja nie zadziała to napisz mi na priv.
Obrazek

SQUR  

Awatar użytkownika
 
Posty: 135
Rejestracja: 10 lip 2016, 14:16



Wróć do Mam pytanie!

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość